.

Jarenlang ervaring op het gebied van sport

Sport Impressie bestaat met Simone Chapel en Leon van Bon uit twee gedreven persoonlijkheden uit de sportwereld. Deze unieke samenwerking stelt ons in staat door te dringen in het hart van de sport. Wij werken met de beste cameramensen en editors die de laatste jaren in de sportwereld werkzaam zijn geweest.

Simone Chapel heeft jarenlang ervaring op het gebied van sportjournalistiek. Haar opgetogen karakter en haar doortastende interviewtechnieken maken van haar een bijzonder interviewster. Ook als producente heeft ze haar sporen verdiend. Ze heeft veel journalistieke ervaring op het gebied van schaatsen, wielrennen en voetbal maar ze is overal inzetbaar. Met hart en ziel stort zij zich op elk project.

Léon van Bon is bekend als oud profwielrenner. Jarenlang kleurde hij het Nederlands wielrennen in de Tour de France en andere grote wedstrijden. Na zijn actieve carrière heeft hij zich met dezelfde passie en inzet gestort op de fotografie. Een liefde die een tijd lang door het fietsen minder  aan bod kwam. Door zijn ervaring als sporter benadert hij de fotografie vanuit een andere invalshoek dan de doorsnee sportfotograaf. Gedreven begint hij met "Sport Impressie" een nieuwe periode in zijn leven. 

 Hogeschool Journalistiek

Voorzitter RTV Raalte

Voorzitter RTVZoo

Eigenaresse Chapel Productions

VWO - KSA

Beroepswielrenner (1994 - 2012)

Sports Management Cruyff Institute

Sport is onze passie

 Info@sportimpressie.nl  KVK 57333645